Skip to content
Telefonisch bereikbaar op 035-76 000 50

Training Winkelpersoneel Amsterdam

trainingheader

U bent winkelier en u zoekt naar een Training Winkelpersoneel Amsterdam voor een optimaal verkoopresultaat binnen uw winkel?

Dan bent u de Retail Academie aan het juiste adres. De Retail Academie beschikt over een team van trainers en adviseurs die zich sterk maken voor winkeliers in Nederland. Met passie voor Detailhandel en met ervaring op de winkelvloer kennen zij het klappen van de zweep en beschikken over de tools om uw doelstellingen nóg sneller te bereiken.

Met praktische tips & tricks gaan we in samenwerking met u en uw team werken aan de toekomst. Wat kan ik doen om in gesprek te raken met bezoekers? Wanneer stap ik op iemand af of wanneer is wachten juist even beter? Allemaal thema’s waar de Retail Academie samen met u mee aan de slag gaat.

Een passant weer klant maken, dat is ons motto. We streven naar een klimaat waarin passanten, die niet direct tot aankoop over gaan, toch terug komen voor aanschaf van het product van hun keuze. Gastvrouw en gastheer zijn voor iedereen die de deur binnenstapt.

Het verkoopproces begint al buiten uw winkel. Welke doelgroep bediend uw onderneming? Wat heeft uw onderneming die doelgroep te bieden? Aan welke behoefte kan uw winkel invulling geven? Allemaal vragen die ook in 1 op 1 coaching en advies naar voren komen.

Ga ook voor een Collectieve Training Winkelpersoneel Amsterdam:

Indien u met uw plaatselijke winkeliersvereniging gezamenlijk een training wilt volgen, behoord dat ook tot de mogelijkheden. We maken dan exclusief voor de ondernemingen uit de vereniging een collectief aanbod waar al u en uw collega ondernemers van kunnen profiteren.

Bel 035 76 000 50 voor meer informatie over Training Winkelpersoneel Amsterdam of vraag een offerte of afspraak aan bij één van onze medewerkers via ons aanmeldformulier.

Wij nemen binnen twee werkdagen met u contact op om een afspraak te maken of voor het maken van een voorstel.